ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Medisch maatschappelijk werk op de dialyseafdeling

Nierdialyse is een belastende behandeling die gepaard kan gaan met spanningen en zorgen op allerlei gebied. De medisch maatschappelijk werkers van het Isala Dialysecentrum kunnen de helpende hand bieden bij het omgaan met deze moeilijkheden.

Belastende behandeling

Nierdialyse is een belastende behandeling die gepaard kan gaan met spanningen en zorgen. Moeilijkheden kunnen u belemmeren, het contact met anderen loopt niet zoals u verwacht of het regelen van zaken met instanties kan voor u een bron van zorg zijn. Ook kan de dialysebehandeling vragen oproepen over bijvoorbeeld uw toekomstperspectief of praktische zaken.

Wat doet de maatschappelijk werker?

Medisch maatschappelijk werkers van het dialysecentrum hebben de kennis en ervaring om u te helpen bij dit soort moeilijkheden. Zij kunnen u ondersteunen en adviseren. Ook kunnen zij als vertrouwenspersoon optreden en desgewenst bemiddelen tussen u en instanties.

Wie zijn de maatschappelijk werkers?

De maatschappelijk werkers van het Isala Dialysecentrum zijn: Rinze Duyff, Richard Kooiman en Hinke Stukje-Beijert.

Contact

Na uw kennismakingsgesprek met een medisch maatschappelijk werker kunt u zijn of haar hulp inroepen via een arts of verpleegkundige van de dialyseafdeling. Zelf rechtstreeks contact met hen opnemen kan natuurlijk ook via telefoonnummer (038) 424 46 32; zij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.30 uur. Ook kunt u een mailtje sturen naar: dialyseMW@isala.nl.


9 juli 2013 6067 Nee

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht