ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Je astma onder controle?

Heb je astma? Dan word je soms benauwd of snel moe tijdens de gymles. Ook moet je misschien vaak hoesten en elke dag medicijnen innemen. Dat vind je vast niet altijd leuk. In Isala geven wij een kinderastmatraining voor kinderen tussen de acht en twaalf jaar. Hier leer je op een leuke manier goed om te gaan met je astma. Je leert wat je allemaal zélf kunt doen om zo min mogelijk last van je astma te hebben.

Na de training weet je: 

  • hoe je longen werken 
  • waarom je elke dag medicijnen moet innemen 
  • hoe je kunt voorkómen dat je benauwd wordt of veel gaat hoesten 
  • hoe je makkelijk met andere kinderen op school kunt praten over astma.

Vind je het leuk om andere kinderen met astma te ontmoeten en houd je van gezelligheid? Kom dan naar onze kinderastmatraining! Graag tot ziens!

Contact

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen of wil je meer weten, neem dan gerust contact op met je behandelend arts of de verpleegkundig consulent kinderlongziekten. Zij zijn bereikbaar via de polikliniek Kindergeneeskunde: t (038) 424 50 50. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.00 uur.

Ben je door je huisarts of een medisch specialist doorverwezen naar de polikliniek Kindergeneeskunde in Zwolle of Kampen? Of is er een vervolgafspraak? Dan bepaal je voortaan zelf het best passende moment voor de afspraak.

Heb je binnenkort een afspraak bij Kindergeneeskunde in Meppel of Steenwijk? Dan vind je de tijd en plaats waar je wordt verwacht in uw afspraakbevestiging.


30 november 2016 6069 Nee Nee

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht