ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Handenspreekuur

​Het Isala Hand-polscentrum behandelt aandoeningen aan hand-, pols- of onderarmen. Hier lichten wij toe wie u er kan tegenkomen.

Voor wie

Iedereen kan voor hand-, pols- of onderarmaandoening een afspraak maken bij ons handenspreekuur. Wel is een verwijzing van de huisarts nodig.

Wie werken er

Bij uw eerste bezoek hebt u een intakegesprek met uw behandelteam. Mede afhankelijk van uw klachten bestaat dit team uit:

  • een plastisch chirurg
  • een revalidatiearts
  • een handtherapeut.

Samen onderzoeken zij wat er precies aan de hand is en beoordelen zij wat voor u de meest geschikte behandeling is. Op basis daarvan krijgt u een persoonlijk behandelplan.

Reumatoloog

Speciaal voor reumapatiënten sluit de reumatoloog eenmaal per maand bij het behandelteam aan. Met zijn specialistische inbreng kunnen wij de behandeling optimaal afstemmen op reumagerelateerde aandoeningen.

Overige bezoeken

Ook kunt u bij het spreekuur terecht als u net bent geopereerd, voor een controleafspraak of als aanvullende therapie nodig is.

Contact

Heeft u nog vragen, dan kunt u ze stellen tijdens uw bezoek aan het Isala Hand-polscentrum. U kunt ook contact opnemen via telefoonnummer (038) 424 56 36.

Heeft u binnenkort een afspraak? Dan vindt u tijd en plaats waar u verwacht wordt in uw afspraakbevestiging.


8 juli 2013 6316 Nee

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht