ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Geslachtsziekten

​De huisarts kan mensen die (vermoedelijk) met een geslachtsziekte zijn besmet, doorverwijzen naar Isala Dermatologisch centrum.

SOA’s

Het Isala Dermatologisch centrum is onder andere gespecialiseerd in de venereologie, de kennis van SOA’s (Sexueel Overdraagbare Aandoeningen). Wij zorgen voor de diagnose en behandeling van geslachtsziekten.
Geslachtsziekten die veel voorkomen, zijn gonorroe, chlamydia, syfilis en genitale wratten. Maar ook minder voorkomende ziektes kunnen we behandelen.

Anonieme test

Misschien vindt u het vervelend om naar uw huisarts te gaan als u een geslachtsziekte vermoedt. U kunt zich dan bij de GGD aanmelden voor een anonieme SOA-test. Ook voor een HIV/AIDS-test kunt u bij de GGD terecht. De GGD-verpleegkundigen houden spreekuur bij het Isala Dermatologisch centrum en overleggen, indien nodig, met ons over de beste behandeling of dragen de behandeling over.

Wilt u zich aanmelden voor een anonieme SOA-test, neemt u dan contact op met de GGD IJsselland via telefoonnummer (038) 428 14 28.

Meer informatie

Wilt u meer weten over geslachtsziekten, kijk dan op:

www.ggdijsselland.nl

www.soaaids.nl.

Contact

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, dan kunt u contact opnemen met het Dermatologisch centrum via telefoonnummer (038) 424 55 06. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 16.30 uur.

Heeft u binnenkort een afspraak? Dan vindt u tijd en plaats waar u verwacht wordt in uw afspraakbevestiging.


19 mei 2014 6362 Nee

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht