ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Lipofilling

Bij lipofilling worden hol uitziende wangen, diepe gezichtslijnen, littekens, dunne lippen of pezige handen opgevuld met uw eigen lichaamsvet. Redenen om een lipofilling te ondergaan kunnen zowel medisch als persoonlijk van aard zijn.

Behandeling

Tijdens de behandeling haalt de plastisch chirurg het vet weg van een bepaalde plek op uw lichaam. Dit vet wordt op de te corrigeren plaats weer ingespoten. Dertig tot zeventig procent van het vet wordt weer afgebroken door het eigen lichaam. Daarom spuiten wij altijd meer lichaamsvet in dan in eerste instantie nodig lijkt.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak met de plastisch chirurg kunt u contact opnemen met ons secretariaat. De polikliniek Plastische Chirurgie is bereikbaar op telefoonnummer (038) 424 56 36 (op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur). Ook kunt u een bezoek brengen aan onze website www.plastisch-chirurgie.nl.

Bent u door de huisarts doorverwezen naar Plastische chirurgie of heeft u een vervolgafspraak? Dan bepaalt u voortaan zelf het best passende moment voor de afspraak. Zie ook: zelf afspraak maken.


11 april 2016 6463 Nee Nee

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht