ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Sportpolikliniek

De behandeling van sportblessures

De Sportpolikliniek is gespecialiseerd in de behandeling van sportblessures zowel van de topsporter als van de amateur sporter. U kunt in de polikliniek terecht met een doorverwijzing van uw sportarts of orthopedisch chirurg. Door de expertise van de sportarts en de orthopedisch chirurg te combineren wordt op zeer deskundige wijze de juiste behandelmethode gekozen.

Gouden prestatie - 21 februari 2014

Orthopedisch chirurg dr. R. van Zuurmond: ‘Wij zijn trots dat we een klein steentje hebben bijgedragen aan de gouden prestatie van schaatser Stefan Groothuis op de Olympische winterspelen. Een half jaar geleden hebben wij Stefan behandeld aan een enkelbreuk op de Sportpolikliniek.' Lees meer 

Bezoek aan de Sportpolikliniek

Als u een ernstige sportblessure oploopt, wordt u doorverwezen naar de afdeling Sportgeneeskunde of Orthopedie. De Sportpolikliniek voegt de expertise van deze specialismen samen. Zij zijn er speciaal voor patiënten die een hoog activiteitenniveau nastreven en zwaardere eisen stellen aan hun lichaam. U kunt op de polikliniek terecht met complexe problemen aan het bewegingsapparaat, ontstaan vanuit sportsituaties zoals gescheurde kruisbanden. Op de Sportpolikliniek kijkt zowel de sportarts als de orthopedisch chirurg naar uw opgelopen blessure. Ook zijn een of twee arts-assistenten aanwezig. Samen overleggen zij wat de beste behandelmethode voor u is.

Lees meer in magazine Sportstad Zwolle, Sportief in bedrijf - uitgave februari 2014. 
'De Sportpolikliniek van Isala: twee specialismen vormen samen één super specialismen.'

Maken van een afspraak

De Sportpolikliniek heeft elke twee weken een spreekuur, waarbij alleen patiënten met een verwijzing van de huisarts een afspraak kunnen maken.

Behandeltraject

Een behandeltraject op de Sportpolikliniek kan er als volgt uitzien:

  • U blijft onder behandeling bij de sportarts. Doel is uw lichaam op de juiste manier te belasten en te zorgen dat uw lichaam steeds meer belasting aan kan.
  • U wordt geopereerd door de orthopedisch chirurg. Samen met de sportarts kan een vervolgtraject worden afgesproken.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van uw behandelend arts. 


16 februari 2017 6584 Nee Nee

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht