ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Als uw nieren niet goed meer werken (chronische nierschade)

​Wanneer u te horen hebt gekregen dat uw nieren niet goed meer werken, roept dit waarschijnlijk veel vragen bij u op. Misschien bent u al lang onder behandeling voor uw diabetes en is diabetes de oorzaak van uw nierschade. Of er is net ontdekt dat u een ziekte aan uw nieren heeft. Mogelijk heeft de nierschade nog een heel andere oorzaak. Wat betekent dat nu precies voor uw lichaam, voor uw leven en voor de toekomst? Wat kunt u straks nog wel doen en wat niet? Waar moet u allemaal op gaan letten? Wie kan u hierbij helpen?

In de folder 'Als uw nieren niet goed meer werken (chronische nierschade)' van de Nierstichting vindt u informatie over waarom de nieren zo belangrijk zijn en wat het betekent als ze niet goed meer werken. En ook met welke zorgverleners u te maken kunt krijgen, hoe de behandeling er in de loop van de tijd uit kan zien en wat een nierziekte betekent voor uw dagelijks leven.

Contact

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, dan kunt u tijdens kantooruren bellen met de polikliniek Nefrologie, telefoon (038) 424 55 44. In noodgevallen, buiten kantooruren, neemt u contact opnemen met de huisartsenpost.

Bent u doorverwezen naar de polikliniek Nefrologie in Zwolle, Kampen of Heerde? Of heeft u een vervolgafspraak? Dan bepaalt u voortaan zelf het best passende moment voor uw afspraak.

Heeft u binnenkort een afspraak bij de polikliniek Nefrologie in Meppel of Steenwijk? Dan vindt u de tijd en plaats waar u wordt verwacht in uw afspraakbevestiging.


25 januari 2017 7222 Nee Nee

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht