ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Leren over lijf en leven

​Nierziekten staan bij onderzoekers volop in de belangstelling. Gelukkig maar, want zo komen er betere dialysetechnieken, medicijnen met minder bijwerkingen en kennis om nierziekten mogelijk te voorkomen. Het meeste onderzoek gaat over onderwerpen die specialisten en onderzoekers vanuit hún inzichten belangrijk vinden.

Als je zelf een nierziekte hebt, heb je vaak andere vragen, bijvoorbeeld over wat helpt om de ziekte en de gevolgen ervan in je dagelijks leven te hanteren. Wat zijn nu de onderzoekswensen van nierpatiënten zélf? De Nierstichting en de Nierpatiëntenvereniging willen richting geven aan nieuw sociaal wetenschappelijk
onderzoek dat aansluit bij de wensen van nierpatiënten. Het is voor de Nierstichting en de Nierpatiëntenvereniging gebruikelijk om voorafgaand aan een project of programma de behoeften van
patiënten te peilen.

Het onderzoeksrapport 'Leren over lijf en leven' van de Nierstichting en de Nierpatiëntenvereniging biedt inzicht in het dagelijks leven. Dit kan nierpatiënten en hun naasten herkenning en steun bieden.

Contact

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, dan kunt u tijdens kantooruren bellen met de polikliniek Nefrologie, telefoon (038) 424 55 44. In noodgevallen, buiten kantooruren, neemt u contact opnemen met de huisartsenpost.

Bent u doorverwezen naar de polikliniek Nefrologie in Zwolle, Kampen of Heerde? Of heeft u een vervolgafspraak? Dan bepaalt u voortaan zelf het best passende moment voor uw afspraak.

Heeft u binnenkort een afspraak bij de polikliniek Nefrologie in Meppel of Steenwijk? Dan vindt u de tijd en plaats waar u wordt verwacht in uw afspraakbevestiging.


25 januari 2017 7223 Nee Nee

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht