ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Niertransplantatie

​Van de verschillende nierfunctievervangende behandelingen biedt transplantatie de beste kansen op een goede nierfunctie. Bij een geslaagde transplantatie is dialyse niet meer nodig. Bij een transplantatie krijgt iemand een nier van een andere persoon. Bijna altijd krijgt iemand één nier, want één nier heeft voldoende capaciteit om het bloed te zuiveren en overtollig vocht te verwijderen.

Meer informatie over niertransplantatie vindt u op de site van de Nierpatiënten Vereniging Nederland (NVN) bij transplantatie.

Contact

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, dan kunt u tijdens kantooruren bellen met de polikliniek Nefrologie, telefoon (038) 424 55 44. In noodgevallen, buiten kantooruren, neemt u contact opnemen met de huisartsenpost.

Bent u doorverwezen naar de polikliniek Nefrologie in Zwolle, Kampen of Heerde? Of heeft u een vervolgafspraak? Dan bepaalt u voortaan zelf het best passende moment voor uw afspraak.

Heeft u binnenkort een afspraak bij de polikliniek Nefrologie in Meppel of Steenwijk? Dan vindt u de tijd en plaats waar u wordt verwacht in uw afspraakbevestiging.


25 januari 2017 7287 Nee Nee

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht