ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Naar de polikliniek in Isala Zwolle, Kampen of Heerde

​Bij een bezoek aan de polikliniek neemt u altijd het volgende mee:

  • een geldig identificatiebewijs (rijbewijspasje, paspoort of identiteitskaart)
  • de verwijsbrief van uw huisarts
  • een actueel overzicht van de medicijnen die u gebruikt. Dit actuele medicatieoverzicht kunt u opvragen bij uw apotheek
  • uw recente verzekeringsgegevens (zorgpas of het polisblad van uw zorgverzekering).

Digitaal aanmelden met identiteitsbewijs

Als u een afspraak heeft op de polikliniek in Isala Zwolle, Kampen of Heerde, registreert u zich bij de aanmeldzuil(en) in de Centrale hal met uw identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart), en niet meer met een ponsplaatje of afsprakenkaart. De aanmeldzuil heeft een groot beeldscherm, waarop duidelijk en stapsgewijs wordt uitgelegd hoe het aanmelden verloopt. Het apparaat bedient u door met uw vinger het scherm aan te raken.

Meer informatie

Wilt u weten hoe u het digitaal aanmelden? Bekijk dan de folder Aanmelden bij de digitale aanmeldzuil.

Afspraakherinnering 

Een afspraak op de polikliniek heeft u natuurlijk niet voor niets, dus die wilt u niet vergeten. Het is daarom nu mogelijk om twee werkdagen voor de afspraak een herinneringsbericht per SMS of e-mail te krijgen. Deze extra service geldt voor alle specialismen van Isala. Om hiervan gebruik te maken, ontvangen wij graag uw mobiel telefoonnummer en e-mailadres.

U kunt uw gegevens als volgt registreren:

  • Via MijnIsala: ga naar MijnIsala.nl, log in met uw DigiD, ga naar ‘Persoonlijke gegevens’. Klik op de knop ‘Wijzigen’ rechtsonder in het scherm en pas uw gegevens aan. Klik op ‘Gereed’. Uw gegevens zijn gewijzigd.
  • Via een invulkaart: deze kunt u vragen en inleveren bij de polikliniek of de Centrale balie in de Centrale Hal.

Uw mobiel telefoonnummer en e-mailadres worden niet voor andere (reclame)doeleinden gebruikt.

Zelf uw afspraak plannen

Sinds 1 februari 2016 kunt u zelf de (vervolg)afspraak inplannen. Op een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt. Dat kan door te bellen met de polikliniek of - indien mogelijk voor uw afspraak - via MijnIsala. Isala gaat dit gefaseerd invoeren voor alle poliklinieken in Zwolle, Kampen en Heerde.

Waarom zelf de afspraak maken?

U bent van ons gewend dat u altijd een brief per post ontvangt met daarin de datum en tijd van de afspraak. Dat werd door Isala bepaald. Dat moment kwam vaak niet uit en dan moest u ons bellen om de afspraak te verzetten. Nu bepaalt u zelf het moment van de afspraak.

Meer informatie

Wilt u weten hoe u de afspraak kunt maken en voor welke specialismen het geldt? Bekijk dan de folder Zelf afspraak maken.

Uitslag van onderzoek

Als u door uw huisarts naar een onderzoeksafdeling van onze polikliniek bent verwezen (bijvoorbeeld de röntgenafdeling of het laboratorium), dan krijgt u de uitslag te horen van uw eigen huisarts.

Bent u door een medisch specialist doorverwezen, dan krijgt u van hem of haar de uitslag van de onderzoeken. Dit gebeurt telefonisch of tijdens uw vervolgafspraak op de polikliniek. Dan komt ook de eventuele verdere behandeling aan de orde.​

This leaflet is also available in English: 'Going to the outpatient clinic' (see below).


20 december 2016 7304 Nee Nee

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht