ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Liposuctie

​Een liposuctie is een eenvoudige behandeling die het mogelijk maakt om vetophopingen op onder andere uw buik, heupen, billen, bovenbenen en knieën goed te verwijderen.

Vetophopingen worden veroorzaakt door een verhoogd aantal vetcellen op bepaalde plekken. Deze kunnen zo hardnekkig zijn dat zelfs met intensief bewegen en het volgen van een dieet geen resultaat wordt geboekt. Ook in het gelaat en de hals is het mogelijk om liposuctie toe te passen.
Via kleine sneetjes op onopvallende plaatsen worden de vetcellen verwijderd met behulp van dunne canules, ook wel liposculptuur genoemd. Indien er voor de liposuctie cellulitis aanwezig was zult u zien dat dit na de ingreep verminderd is.

Liposuctie is een figuur verbeterende operatie. Soms is de kwaliteit van de huid niet toereikend om een voldoende resultaat te bereiken met liposuctie alleen en moeten er eventuele huidcorrecties direct of naderhand besproken worden. Het is wenselijk om een liposuctie broekje aan te schaffen. U wordt hierin geholpen door ons personeel.

Verdoving: Afhankelijk van gebied en wens van cliënt onder plaatselijke verdoving of narcose
Opname: Afhankelijk van gebied
Hersteltijd : 1 tot 2 weken

Meer informatie

Meer weten over een liposuctie? U kunt bij ons telefonisch een afspraak maken voor een cosmetisch consult of u kunt gebruik maken van het online formulier 'Informatie aanvragen'.


9 juni 2017 7331 Nee Nee

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht