ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Botox

​Kraaienpootjes, rimpels tussen de wenkbrauwen, rimpels op het voorhoofd of rond de mond? Deze rimpels zijn door middel van een Botox behandeling (tijdelijk) te verminderen.

Botox wordt al jaren gebruikt om rimpels in het gezicht te verminderen. Dit kan al door het injecteren van kleine hoeveelheden Botox. Op deze manier worden specifieke zenuwen geblokkeerd en ontspannen de gelaatsspieren zich, met als gevolg een afname van rimpels.

Er zijn verschillende gebieden die behandeld kunnen worden met Botox.

  • Kraaienpootjes
  • Voorhoofdsrimpels
  • Fronsrimpels
  • Bovenliplijnen
  • Marionettelijnen (rimpel onder de mondhoek)
  • Golfbal kin (putjes in de kin)
  • Bunny Lines (lijntjes aan de zijkant van de neus)

De behandeling

Als u heeft besloten een rimpelbehandeling met Botox te ondergaan zal de plastisch chirurg de Botox met een heel dun naaldje inspuiten op de afgesproken plaatsen. Dit duurt slechts enkele minuten. Na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken.

Resultaat

De werking van Botox injecties is merkbaar na ongeveer 1 á 2 weken. Het resultaat van de behandeling is, minimaal 3 maanden en vaak niet langer dan een half jaar, zichtbaar. De behandeling kan hierna zonder problemen herhaald worden. Wanneer er meerdere behandelingen hebben plaatsgevonden kan het resultaat langer zichtbaar zijn.

Meer informatie

Meer weten over een botoxbehandeling? U kunt bij ons telefonisch een afspraak maken voor een cosmetisch consult of u kunt gebruik maken van het online formulier 'Informatie aanvragen'


9 juni 2017 7355 Nee Nee

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht