ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Thoracic outlet

Vaatdiagnostiek

Bij een onderzoek naar de oorzaak van een Thoracic Outlet Syndroom (TOS) wordt bekeken of de slagader die de arm van bloed voorziet bij een bepaalde houding wordt dichtgedrukt. In deze folder leest u meer over dit onderzoek.

Voorbereiding

Voor dit onderzoek is geen speciale voorbereiding nodig.

Onderzoek

Een laborant van de afdeling Vaatdiagnostiek verricht het duplexonderzoek. Tijdens het onderzoek zit u op een onderzoekstafel. De laborant  plaatst op uw wijsvinger een fotocel (dopje) die de doorstroming van uw bloed meet. Vervolgens moet u uw arm in verschillende houdingen brengen. Op deze manier wordt onderzocht of er een bloedvat wordt dichtgedrukt.

Duur

Het onderzoek duurt ongeveer 30 minuten.

Uitslag

De uitslag van het onderzoek krijgt u van de specialist die het onderzoek heeft aangevraagd of van de verpleegkundig specialist afdeling Vaatchirurgie.

Verhinderd?

Als u bent verhinderd, wilt u dit dan zo spoedig mogelijk doorgeven aan de polikliniek Vaatchirurgie , (038) 424 62 80. In uw plaats kunnen wij dan een andere patiënt helpen.

Meer informatie

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, dan kunt u contact opnemen met de polikliniek Vaatchirurgie via telefoonnummer (038) 424 62 80. Ook voor vragen over uw afspraak kunt u dit nummer bellen.


30 mei 2017 7376 Nee Nee

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht