ISALA

Over het centrum

Het Isala Dermatologisch centrum is een onafhankelijk centrum waar u terecht kunt voor alle soorten huidbehandelingen. Van dermatologische zorg en intensieve dagbehandeling tot cosmetische behandelingen.

Zo maken ook onderstaande afdelingen deel uit van het Dermatologisch centrum:

Isala heeft in samenwerking met academische centra een belangrijke functie bij het opleiden van artsen en specialisten. Soms wordt u (onder de supervisie van een dermatoloog) behandeld door arts-assistenten in opleiding tot dermatoloog, of heeft u contact met een co-assistent (arts in opleiding).

Hoogwaardige kwaliteit

Bij al onze behandelingen staan we voor hoogwaardige kwaliteit. In ons centrum zijn acht dermatologen verantwoordelijk voor onderzoek, diagnose en behandeling. Wij geven u deskundige medische zorg en eerlijk advies.

Ook benieuwd naar wat andere patiënten van ons vinden? Bekijk dan de resultaten van ons patiënttevredenheidsonderzoek, 1e kwartaal 2017

Prettige omgeving

Het Dermatologisch centrum is gevestigd in een modern pand. Een prettige behandelomgeving vinden we belangrijk. Onze polikliniek en het Dagbehandelcentrum zijn ruim opgezet en voorzien van goede faciliteiten.

Samenwerking met andere specialismen

Het Dermatologisch centrum maakt deel uit van Isala. Hierdoor kunnen we nauw samenwerken met andere specialismen, u snel doorverwijzen en zo nodig 24-uurszorg verlenen.

Door onze goede samenwerking kunnen we u optimaal van dienst zijn. Een prettige gedachte, voor ons én voor u!