ISALA

Links

Via onderstaande links is nuttige informatie te vinden.

WebsiteToelichting
www.nvog.nl De Essure-methode maakt sterilisatie mogelijk zonder anesthesie, met een kijkoperatie via de baarmoeder. Op de site van de NVOG (Nederlandse Vereniging voor Obstetrie & Gynaecologie) staan diverse folders hierover. Gebruik als zoekterm 'sterilisatie'.
www.hevigbloedverlies.nlMeer informatie over de behandeling van hevige menstruatie met NovaSure. Deze techniek lost het probleem definitief op door verwijdering van het baarmoederslijmvlies. De NovaSure methode is slechts in enkele ziekenhuizen in Nederland, waaronder Isala, beschikbaar.
www.vleesboom.nl​Informatie van ETZ Tilburg over de behandling van vleesbomen.
www.baarmoederpoli.nlMeer informatie over de behandeling van hevige menstruatie met NovaSure. Deze techniek lost het probleem definitief op door verwijdering van het baarmoederslijmvlies. De NovaSure methode is slechts in enkele ziekenhuizen in Nederland, waaronder Isala, beschikbaar. ​
www.stress-incontinentie.nl​Meer informatie over de nieuwe behandeling Bulkamid tegen incontinentie. Deze nieuwe behandeling kan op de polikliniek worden uitgevoerd met een plaatselijke verdoving.
www.zorgkaartnederland.nl​ZorgkaartNederland is een waarderingssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar. De website biedt u informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie NPCF.