ISALA

Links

Via onderstaande links is nuttige informatie te vinden.

WebsiteToelichting

www.lalecheleague.nl
Borstvoedingorganisatie La Leche League (LLL) is een organisatie van moeders voor moeders. Zij willen kennis over en ervaring met borstvoeding delen met andere moeders.
www.borstvoedingnatuurlijk.nl ​Een vrijwilligersorganisatie 'die op verschillende manieren werkt aan het vermaatschappelijken van borstvoeding in Nederland.'
www.borstvoeding.nl Site van (5) Samenwerkende Borstvoedingsorganisaties die actief zijn op het gebied van het beschermen, bevorderen en ondersteunen van borstvoeding.
www.moedersvoormoeders.nl ​Moeders voor Moeders wil de kinderwens van stellen met vruchtbaarheidsproblemen vervullen. De organisatie zamelt urine in van zwangere vrouwen. Uit deze urine wordt het hCG-hormoon gewonnen. Dit hormoon wordt door farmaceutische bedrijven gebruikt voor het vervaardigen van geneesmiddelen die worden gebruikt bij vruchtbaarheidsbehandelingen. Aanmelden kan vanaf het moment dat de vrouw weet dat ze zwanger is tot en met de elfde week van de zwangerschap.
www.zorgkaartnederland.nl ​ZorgkaartNederland is een waarderingssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar. De website biedt u informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie NPCF.