ISALA

Over de afdeling

Neuro-oncologische zorg is gericht op onderzoek naar én behandeling van hersentumoren. Specialisten van verschillende disciplines werken op unieke wijze samen. Dit zijn: de neurochirurg, de neuroloog, de internist-oncoloog, de radiotherapeut-oncoloog en de regieverpleegkundige. Deze krachtenbundeling wordt ook wel een multidisciplinaire samenwerking genoemd.

Behandeltraject

Het is prettig zo snel mogelijk te weten waar u aan toe bent. Bij ons hoeft u niet lang in spanning te zitten. De uitslagen worden in het multidisciplinaire teamoverleg besproken. Uw specialist licht de uitslagen van de onderzoeken toe en informeert u uitgebreid over het behandeltraject. Tijdens uw bezoek hoort u welke behandeling u gaat krijgen en wanneer deze behandeling gaat starten. Dezelfde dag stellen wij hier ook uw huisarts en verwijzer van op de hoogte.

Meer informatie

Meer informatie is ook te vinden op de:

Regionaal verwijscentrum

Isala is een regionaal verwijscentrum wat betreft patiënten met een hersentumor. We werken samen met ziekenhuizen in Enschede, Meppel, Deventer, Almelo, Hengelo, Apeldoorn, Lelystad en Hardenberg.

12 februari 2018​Vandaag, maandag 12 februari opent Nazorgcentrum IntermeZZo haar deuren van de nieuwe locatie aan de Dr. Van Thienenweg 1A. Het nieuwe onderkomen ligt aan de andere zijde van het ziekenhuis, Zo blijft nazorg dicht in de buurt van Isala en het Oncologisch centrum.Lees verder