ISALA

Links

Via onderstaande links is nuttige informatie te vinden.

WebsiteToelichting
​Netwerk palliatieve zorg regio IJsselvecht en Noordoost Overijssel                       ​Informatie over palliatieve zorg in de regio IJssel-Vecht en Noordoost Overijssel. In het Netwerk palliatieve zorg werken allerlei organisaties samen om de palliatieve zorg zo goed mogelijk te organiseren.
Netwerk palliatieve zorg regio Meppel en SteenwijkerlandInformatie over palliatieve zorg in de regio Meppel en Steenwijkerland. In het Netwerk palliatieve zorg werken allerlei organisaties samen om de palliatieve zorg zo goed mogelijk te organiseren.
www.intermezzo-zwolle.nl I​ntermeZZo is het nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten. Zij bieden u een veilige plek tussen huis en ziekenhuis. Vanaf het moment van diagnose, maar ook tijdens of na het traject van behandelingen kunt u bij IntermeZZo terecht. In het nazorgcentrum vindt u een luisterend oor en een plek om even tot uzelf te komen. Ook kunt u hier deelnemen aan activiteiten, luisteren naar lezingen en gesprekken voeren met betrokken en deskundige begeleiders. IntermeZZo is nauw verbonden met het Isala Oncologisch centrum en bevindt zich op het terrein van het ziekenhuis.
www.ipso.nl​Binnen IPSO werken inloophuizen en psycho-oncologische centra samen aan een kwalitatief hoogwaardige, laagdrempelige psychosociale zorg voor mensen met kanker en hun naasten. Hier vindt u tevens een overzicht van inloopcentra in de buurt.
www.vptz.nl ​VPTZ Nederland is de koepelorganisatie voor organisaties in de vrijwillige palliatieve terminale zorg. Deze zorg wordt thuis, in hospices en steeds vaker ook in zorginstellingen geboden. Er zijn organisaties in heel Nederland.