ISALA

Wachttijden en prijzen

Isala doet er alles aan om uw wachttijd zo kort mogelijk te houden. We vernieuwen de wachttijden elke week. Als er geen wachttijd staat, is de wachttijd nog niet bekend. Als er een streepje (-) staat, vindt de behandeling op die locatie niet plaats.

Verschil in wachttijd per arts

De wachttijd per arts kan variëren. Zo kan de wachttijd langer zijn, omdat u voorkeur heeft voor een bepaalde arts. Korter kan ook, bijvoorbeeld omdat uw specialist heeft aangegeven dat dit in uw geval nodig is. De wachttijd hangt af van uw klachten, de behandeling en de drukte in het ziekenhuis. Uiteraard gelden voor spoedeisende klachten geen wachttijden. Wilt u weten hoe de wachttijden bepaald worden, bekijk dan de toelichting op de wachttijdentabel.

Wachttijd te lang?

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Voor vragen over de gepubliceerde wachttijden kunt u contact opnemen met de afdeling Radiologie.​

Radiologie

ZwolleMeppelKampenSteenwijk​Heerde
Onderzoeken ​ ​ ​ ​​CT-scan met contrast1 week2 weken​-​-​-
​CT-scan zonder contrast2 weken5 week​-​-​-
​MRI-scan met contrast5 weken​4 weken​-​-​-
​MRI-scan zonder constrast1 week​3 weken​-​-​-
​Echo​-​1 week​-​-​-
​Röntgen​0 weken​0 weken​-​-​-

 

De actuele wachttijden zijn per 21 september 2018 aangepast.

Passantenprijslijst en toelichting
___________________________________________________________________________