ISALA

U kunt bij de polikliniek Revalidatiegeneeskunde van Isala terecht met uitlopende klachten zoals pijnsyndromen, uitgebreide letsels van bijvoorbeeld handen, specifieke problemen zoals spasticiteit, enkelvoudige orthopedische problematiek, spier,- en zenuwaandoeningen en amputaties.
Om u zo goed mogelijk te behandelen, werkt de polikliniek revalidatie samen met andere poliklinieken. Dit zijn zogenoemde multidisciplinaire teams zoals het diabetisch voetenspreekuur, de werkgroep perifere zenuwletsels, het team spina bifida en een pijnwerkgroep.
Lees meer over de afdeling.​

De revalidatieartsen van Isala zijn gespecialiseerd in de behandeling van spasticiteit. Lees verder
In het Hand-polscentrum zetten specialisten van verschillende specialismen zich samen voor u in.Lees verder
Isala heeft een centrumfunctie bij het uitvoeren van een amputatie en bij de vroege nabehandeling.Lees verder
Beperkt door Osteogenesis Imperfecta (OI)? U kunt met al uw vragen terecht op het OI-spreekuur.Lees verder

9 januari 2018Isala's Cliëntenraad reikte 8 januari 2018 aan het Expertisecentrum Osteogenesis Imperfecta de Prijs voor kwaliteit en veiligheid uit. Daarbij ook de toegewijde zorg en het contact met de patiënten werd geprezen. Het behandelt volwassen patiënten die door een erfelijke afwijking veel last hebben van botbreuken en vergroeiingen. Inmiddels is het centrum uitgegroeid tot één van de twee toonaangevende behandelcentra in Nederland. Lees verder