Contact
  1. 5775-Welkom leerafdeling

​Op dit gedeelte van de verpleegafdeling van Isala doen verpleegkundestudenten van verschillende niveaus praktijkervaring op. Deze vorm van stage lopen is bedoeld om de aansluiting tussen onderwijs- en beroepspraktijk te verbeteren. U bent bij ons opgenomen. Graag vertellen wij u meer over onze leerafdeling.

Op de leerafdeling van Isala treft u studenten aan van de Christelijke Hogeschool Windesheim/VU, ROC Deltion College en ROC Landstede. Deze studenten zijn in opleiding tot verpleegkundige op niveau 6 (hbo) en verpleegkundige op niveau 4 (mbo).

Hoe is de taakverdeling?

De student zorgt, samen met zijn/haar medestudenten, voor u. De verantwoordelijk verpleegkundige biedt op afstand begeleiding/coaching aan de student. Verpleegkundigen blijven echter altijd eindverantwoordelijkheid voor de zorg aan u.

Wat betekent dit voor u?

Omdat de studenten nog in opleiding zijn, kan het soms voorkomen dat ze informatie minder snel paraat hebben en eerst navraag moeten doen bij de verantwoordelijk verpleegkundige. Ook kan het zijn dat ze sommige handelingen nog niet zo geroutineerd kunnen verrichten als ervaren verpleegkundigen. Wij vragen hiervoor vriendelijk uw medewerking, geduld en begrip.

Contact

Heeft u nog vragen, dan staat de verpleegkundige op de afdeling u graag te woord.

Laatst gewijzigd 24 mei 2023 / 5775