Contact
 1. 5918-Digitaal Fertiliteitscentrum
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

​Patiënten van het Fertiliteitscentrum kunnen (gratis) lid worden van Digitaal Fertiliteitscentrum Isala. Dit is een community van Digitalepoli.nl Hier leest u wat Digitalepoli.nl inhoudt.

 

Wat is Digitalepoli.nl?

Digitalepoli.nl is een website van en voor patiënten, mantelzorgers en professionele zorgverleners met als doel om samen een sterk kennisnetwerk te bouwen. Een van de thema's waar u informatie over kan vinden is vruchtbaarheidsproblemen en behandelingen. U kunt gratis lid worden de community Digitaal Fertiliteitscentrum Isala. In een beschermde omgeving kunt u medepatiënten ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Ook kunt u via de community communiceren met leden van het fertiliteitsteam van Isala.

Wat vindt u op Digitalepoli.nl?

Op het Digitaal Fertiliteitscentrum Isala vindt u:

 • blogs;
  Maandelijks houdt een lid van het fertiliteitsteam van Isala alle leden van de community op de hoogte van interessante ontwikkelingen.
 • forum;
  Via het forum krijgt u antwoorden op uw vragen en helpt u anderen met uw kennis. Het forum bestaat uit twee onderdelen:
 • vragen aan het fertiliteitsteam van Isala
 • vragen aan medepatiënten
 • bestanden.
  Hier kan informatie worden gedeeld, zoals documenten, films, folders, links, e.d.  

Meedoen

 1. Na uw eerste bezoek aan ons Fertiliteitscentrum ontvangt u per email van het fertiliteitsteam een uitnodiging voor Digitalepoli.nl. Alleen patiënten van het Isala Fertiliteitscentrum mogen hiervan lid worden.
 2. Via de hyperlink in de email kunt u uw inloggegevens instellen; volg hiervoor de instructie in de email.
 3. Nadat u bent ingelogd, adviseren wij u om bij ‘Weergeven naam’ niet uw eigen naam in te vullen, maar een zogenaamde ‘nickname’ (bijnaam). Eventueel kunt u -als u dat wilt- uw profiel verder aanvullen.
 4. Vervolgens komt u op de homepage. Aan de linkerzijde vindt u de diverse thema’s van de Digitalepoli.
 5. Als het fertiliteitsteam van Isala uw lidmaatschapsverzoek accepteert, krijgt u in uw mailbox een bevestiging hiervan. Daarna bent u lid van de community Digitaal Fertiliteitscentrum Isala.
 6. Kijk voor meer informatie op de website van DigitalePoli.

Stoppen

Uw lidmaatschap van de community Digitaal Fertiliteitscentrum Isala eindigt automatisch op het moment dat u niet meer in behandeling bent. Hier hoeft u dus niets voor te doen. Als u eerder uw lidmaatschap wilt beëindigen, dan kunt u dat doen via uw inlogprofiel.

Privacy

Het Digitaal Fertiliteitscentrum is een beveiligde omgeving. Alleen patiënten die onder behandeling zijn bij Fertiliteitscentrum, hebben toegang tot deze community. Niemand anders kan uw berichten lezen.

Contact

Mocht u vragen of problemen hebben (bijvoorbeeld als u geen toegang krijgt tot de site), dan kunt u mailen naar de helpdesk van Digitalepoli.nl. 

23 november 2018 / 5918