Contact
  1. 7329-Borstvergroting

​Jaarlijks worden er duizenden borstvergrotende operaties uitgevoerd met behulp van borstimplantaten. Iedere vrouw heeft hiervoor een eigen reden; de borsten zijn klein of onderontwikkeld gebleven, het volume is na een zwangerschap afgenomen of de borsten zijn slapper en kleiner geworden na een dieet.

Het gaat niet altijd om het volume van de borsten. Het is belangrijk dat naast het volume ook de vorm van uw borsten bij de rest van uw lichaam passen. Hierbij wordt rekening gehouden met het resultaat op korte en lange termijn.

U krijgt tijdens het consult uitleg over de voor- en nadelen en er wordt gekeken naar het soort implantaat, de vorm en het volume. Samen wordt er bekeken wat voor u de beste en mooiste mogelijkheid is. De plastisch chirurg beantwoord graag uw vragen over bijvoorbeeld toekomstig borstonderzoek en het geven van borstvoeding.

Verdoving: Narcose
Opname: 1 tot 2 dagen
Hersteltijd: 4 tot 6 weken

Meer informatie

Meer weten over een borstvergroting? U kunt bij ons telefonisch een afspraak maken voor een cosmetisch consult of u kunt gebruik maken van het online formulier 'Informatie aanvragen'.

23 november 2018 / 7329
Specialisme en centra

Voor specifieke vragen aan een afdeling, ga naar de contactpagina. U kunt ook kijken bij de meestgestelde vragen.