Contact
  1. 7331-Liposuctie

​Een liposuctie is een eenvoudige behandeling die het mogelijk maakt om vetophopingen op onder andere uw buik, heupen, billen, bovenbenen en knieën goed te verwijderen.

Vetophopingen worden veroorzaakt door een verhoogd aantal vetcellen op bepaalde plekken. Deze kunnen zo hardnekkig zijn dat zelfs met intensief bewegen en het volgen van een dieet geen resultaat wordt geboekt. Ook in het gelaat en de hals is het mogelijk om liposuctie toe te passen.
Via kleine sneetjes op onopvallende plaatsen worden de vetcellen verwijderd met behulp van dunne canules, ook wel liposculptuur genoemd. Indien er voor de liposuctie cellulitis aanwezig was zult u zien dat dit na de ingreep verminderd is.

Liposuctie is een figuur verbeterende operatie. Soms is de kwaliteit van de huid niet toereikend om een voldoende resultaat te bereiken met liposuctie alleen en moeten er eventuele huidcorrecties direct of naderhand besproken worden. Het is wenselijk om een liposuctie broekje aan te schaffen. U wordt hierin geholpen door ons personeel.

Verdoving: Afhankelijk van gebied en wens van cliënt onder plaatselijke verdoving of narcose
Opname: Afhankelijk van gebied
Hersteltijd : 1 tot 2 weken

Meer informatie

Meer weten over een liposuctie? U kunt bij ons telefonisch een afspraak maken voor een cosmetisch consult of u kunt gebruik maken van het online formulier 'Informatie aanvragen'.

23 november 2018 / 7331
Specialisme en centra

Voor specifieke vragen aan een afdeling, ga naar de contactpagina. U kunt ook kijken bij de meestgestelde vragen.