Contact
  1. 8060-Matcher
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

De medewerkers van het Isala Fertiliteitscentrum zetten zich volledig in voor uw maximale kans op zwangerschap.​ U kunt bij ons vrijwel alle fertiliteitsonderzoeken en behandelingen doorlopen. Hierbij staat kwaliteit voorop. Om onze kwaliteit van zorg voor u nog verder te verbeteren, werken wij met het systeem Matcher.

Wat is Matcher?

Een elektronisch systeem dat u de hoogst mogelijke garantie geeft, dat er geen verwisselingen plaatsvinden van uw lichaamseigen materiaal, zoals eicellen en sperma.

Matcher legt vast wat er met uw materiaal gebeurt, wanneer dat plaatsvindt en wie daarbij betrokken is. Het systeem waarschuwt als er een fout dreigt te gaan optreden en kan achteraf laten zien dat alles juist is verlopen. Matcher is speciaal ontwikkeld voor IVF-klinieken en donorbanken en heeft zich in een aantal landen wereldwijd inmiddels bewezen. In Nederland is het fertiliteitscentrum van Isala het eerste centrum dat hiermee werkt.

Wat vragen wij van u?

Om uw gegevens in Matcher te kunnen plaatsen, hebben wij van u en uw partner een foto nodig. Deze foto’s geven ons een ‘extra gezicht’ en zijn daarmee een extra check op uw gegevens en lichaamseigen materiaal.

Bij uw eerste afspraak bij het Isala Fertiliteitscentrum, kunt u bij de ontvangstbalie een foto met onze webcam laten maken. Deze foto wordt gedrukt op een pasje, die wij voor u maken. Dit pasje is een soort ID-kaart en wordt gebruikt om uw lichaamsmateriaal te kunnen volgen.

Contact

Heeft u nog vragen, dan kunt u bellen met de locatie waar u onder behandeling bent:

Zwolle

Fertiliteitscentrum
(038) 424 52 24 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur)

Kunt u niet komen? Laat het ons snel weten, dan maken wij een nieuwe afspraak.

Laatst gewijzigd 23 november 2018 / 8060