Contact
  1. 8089-Stomaverpleegkundige (Isala Diaconessenhuis)

De stomaverpleegkundige informeert u over wat het krijgen van een stoma kan betekenen voor uw dagelijks leven. Daarnaast geeft de stoma-verpleegkundige uitleg over stomamaterialen, voeding en de verzorging van de stoma. Ook onderwerpen als sporten met een stoma, op vakantie gaan en seksualiteit kunnen aan bod komen.

De stomaverpleegkundige maakt zaken bespreekbaar. Ze helpt u omgaan met eventuele onzekerheden en staat u bij. Misschien denkt u niet meer optimaal te kunnen functioneren met een stoma of bent u bang voor reacties van anderen.

De stomaverpleegkundige adviseert u bij het kiezen van het stomamateriaal dat bij u past. Ook worden meerdere mogelijkheden van materialen met u besproken. Daarbij vertelt de stomaverpleegkundige u ook over vergoedingen en hoe u het materiaal kunt bestellen. Daarnaast kunt u met al uw overige vragen bij de stomaverpleegkundige terecht.

Stomaverpleegkundigen

Er zijn vier stomaverpleegkundigen in Isala Diaconessenhuis. Zij hebben van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur spreekuur.

Bereikbaarheid

Tijdens kantooruren

De stomaverpleegkundigen zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur op telefoonnummer (0522) 23 34 88. Als de stomaverpleegkundige de telefoon niet kan beantwoorden krijgt u de voicemail die u eventueel kunt inspreken. U kunt er ook voor kiezen om op een later tijdstip terug te bellen.

Buiten kantoortijdens binnen één week na ontslag

U kunt buiten kantoortijden, als de thuiszorg u niet kan helpen met uw vragen of problemen, bellen met de Spoedeisende hulp, via telefoonnummer (0522) 23 33 33.

Buiten kantoortijden meer dan één week na ontslag

Als de thuiszorg u nog zorg verleend, kunt u ons bellen via de telefooncentrale van uw thuiszorg-organisatie. In het geval de thuiszorg u geen zorg meer verleend, kunt u bij spoedgevallen de Huisartsenspoedpost bellen.

Contact

Heeft u nog vragen? Dan kunt u bellen met de locatie waar u onder behandeling bent:

Meppel

Chirurgie
(0522) 23 34 88 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur)

Kunt u niet komen? Laat het ons snel weten, dan maken wij een nieuwe afspraak. 

16 januari 2019 / 8089

Voor specifieke vragen aan een afdeling, ga naar de contactpagina. U kunt ook kijken bij de meestgestelde vragen.