Contact
  1. 8282-Isala OncoCoach

U bent onder behandeling in het Oncologisch centrum bij Isala. Isala wil de zorg voor patiënten met kanker zo goed mogelijk laten verlopen en blijven verbeteren. Ook als u niet in het ziekenhuis bent. Daarom starten wij met de Isala OncoCoach als onderdeel van uw behandeling. In deze folder leest u er meer over.

Wat is een e-coach?

De e-coach is een app die ondersteuning biedt tijdens uw behandeling. Je zou kunnen zeggen dat het om een digitale coach gaat. Met de app kunnen uw behandelaars u ook op afstand begeleiden, zonder dat u daarvoor in het ziekenhuis hoeft te zijn. U kunt namelijk vanuit huis of elders contact onderhouden met uw behandelaars over uw gezondheid.

Door het gebruik van de e-coach krijgen uw behandelaars meer informatie over uw gezondheidstoestand. Zo kunnen zij sneller reageren op veranderingen. Daarmee kunnen we bijvoorbeeld voorkomen dat u onverwacht opgenomen moet worden in het ziekenhuis of onnodig pijn heeft. Maar u kunt ook via de app zelf contact opnemen met de regieverpleegkundige. Bijvoorbeeld als u vragen heeft over bijwerkingen van een behandeling of andere medische klachten.

Welke voordelen heeft de e-coach?

Uw behandelaars proberen uw behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen, ook als u niet in het ziekenhuis bent. De app is geen vervanging van uw behandelaars. Het is een aanvulling op de afspraken die u ook nog steeds heeft in het ziekenhuis. De Isala OncoCoach biedt de volgende mogelijkheden:

Adviezen

De informatie die de behandelaars binnen krijgen met behulp van de vragenlijsten, kunnen aanleiding zijn om u een advies te sturen via de app. Bijvoorbeeld over wat u zelf kunt doen aan de klachten.
Als het nodig is, adviseert de e-coach u om contact op te nemen met uw behandelaar.

Vragen stellen

Via de berichtenservice kunt u ook zelf vragen insturen als u ergens over twijfelt of klachten heeft die niet dringend zijn.

Hoe werkt de e-coach?

De e-coach is ontwikkeld door het bedrijf Sananet. De app is beschikbaar via smartphone, tablet, computer of laptop. U kiest zelf welk apparaat u het prettigst vindt om te gebruiken. U kunt de app ook afwisselend gebruiken op verschillende apparaten.

U vindt de app via uw webbrowser op www.sanacoach.com. U kunt de app ook gratis downloaden in de Google Play Store of de App Store van Apple. Aan het gebruik van de app zijn voor u geen kosten verbonden.

De e-coach kan mogelijk bijdragen aan uw kwaliteit van leven en uw zelfredzaamheid. Het wordt voor u gemakkelijker om informatie te delen met het ziekenhuis en andersom. Dat gebeurt op een veilige manier, volgens wet- en regelgeving, zodat uw privacy te allen tijde gewaarborgd is.

Contact

Heeft u nog zorg gerelateerde vragen, dan kunt u bellen met de locatie waar u onder behandeling bent. Voor al uw vragen over de e-coach kunt u contact opnemen met de helpdesk van Sananet helpdesk@sananet.nl of telefonisch via 046-4588001.

Laatst gewijzigd 30 november 2021 / 8282 / P