Contact

Speur- en wandelroute

  1. Speurroute

Om de groene ruimtes in het ziekenhuis van Isala in Zwolle nog beter te benutten en met name onze jonge patiënten en bezoekers meer bewust te maken van de positieve effecten van natuur op gezondheid, hebben wij een Groene speurroute met bijbehorende 'Isala kids app' ontwikkeld. Uitgespeurd? Bewandel dan ook eens het 'Isala-pad', een korte wandeling die start vanaf de hoofdingang in Zwolle.

Downloaden

De app leert kinderen en hun begeleiders waarom natuur goed is voor de gezondheid en laat zien hoe groen Isala in Zwolle is. Welke planten komt u zoal tegen? Zo hebben wij een echte bananenboom. Dus kom in beweging en speur mee met uw kind(eren)! Download de 'Isala kids app' en ontdek samen onze bijzondere natuur- en kunstschatten. U kunt de app downloaden via de Google Play Store of Apple Store.

Isala kids app


Isala-pad

Het Isala-pad is een korte wandeling door de mooie natuur rondom Isala Zwolle. Het pad start vanaf de hoofdingang. De route is geheel gemarkeerd met paaltjes waarop blauwe pijltjes staan. Er is een korte route van 1,5 kilometer die ook geschikt is voor mindervaliden. En er is een iets langere wandelroute van 3 kilometer. In de folder kunt u meer lezen over het Isala-pad. 

Bordjes pad Isala

Ervaringen