Contact

Begeleiding vrijwilliger reserveren

  1. Vrijwilligers

Komt u binnenkort naar Isala in Zwolle of Meppel en kunt u wel wat hulp gebruiken? Omdat u bijvoorbeeld slecht ter been bent en graag naar de polikliniek of verpleegafdeling wilt worden gebracht en opgehaald. Of u vindt het aanmelden bij de digitale aanmeldzuil best lastig. Onze vrijwilligers helpen u met alle plezier.

Vrijwilliger en patiënt in rolstoel

Begeleiding reserveren

De vrijwilligers helpen u graag ter plekke als u dat wilt. Maar u kunt begeleiding ook al reserveren voorafgaand aan uw bezoek of afspraak bij Isala. Wel zo prettig en makkelijk!

Gratis service

Deze gratis service bieden wij aan al onze patiënten en bezoekers van Isala in Zwolle en Meppel. De vrijwilligers zijn aanwezig van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur.

Online regelen

U kunt hieronder via het formulier reserveren. Wilt u uw aanvraag minimaal twee dagen van te voren doen? Dan zorgen wij ervoor dat een vrijwilliger voor u klaar staat op het door u gewenste moment. Bij aankomst kunt u dan aan onze collega’s van de Centrale balie doorgeven, dat u begeleiding door een vrijwilliger heeft gereserveerd.

Begeleiding vrijwilliger reserveren

U kunt alleen een tijd invullen van 8.00 tot 16.30 uur. Dan zijn de vrijwilligers aanwezig.Ervaringen