Contact

Apotheek (Isala Diaconessenhuis Meppel)

  1. Apotheek Meppel
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Klinische farmacie verzorgt de medicijnen in het ziekenhuis. Ons Apotheek servicepunt controleert medicijnen van patiënten bij opname en ontslag uit het ziekenhuis. Daarnaast verzorgt het Apotheek servicepunt de uitgifte van specialistische middelen; bijvoorbeeld voor oncologische behandelingen of fertiliteitsbehandelingen.

Voor alle andere medicijnen kunt u bij uw eigen thuisapotheek terecht. Heeft u buiten de openingstijden van uw eigen apotheek spoedmedicatie nodig? Dan kunt u terecht bij de Spoed apotheek van het Apotheek servicepunt. Lees meer over de afdeling.

contact

Neem contact op met Apotheek Meppel

De apotheek in Isala Diaconessenhuis Meppel is bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur via telefoonnummer (0522) 23 33 47.

Contact en locaties

Isala start Medicatie Adviespunt voor zwangeren

Het gebruik van medicijnen door vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of borstvoeding willen geven, kan soms onzekerheid en vragen oproepen. Het MAZ is een nieuw adviescentrum waar vrouwen met al hun vragen gratis terecht kunnen.

Lees verder

Spoed apotheek Meppel

De Spoed apotheek is een samenwerking van Isala Diaconessenhuis met apotheek-houdende huisartsen en apothekers uit de regio. De Spoedapotheek neemt buiten kantooruren de dienst waar voor de apotheken in de regio Meppel en is bedoeld voor het afleveren van medicijnen en hulpmiddelen die niet kunnen wachten tot de reguliere openingstijden van de eigen apotheek.

Lees verder

Ervaringen