Contact

Apotheek (Isala Zwolle)

  1. Apotheek Zwolle
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Binnen de muren van Isala Zwolle vindt u de Isala apotheek. Iedereen is er welkom: patiënten, bezoekers, medewerkers en omwonenden van het ziekenhuis. Net als bij een gewone apotheek kunt u bij ons al uw geneesmiddelen voor thuis halen. Zo kunt u na een afspraak op de polikliniek of ontslag uit het ziekenhuis meteen uw recept bij ons inleveren.

De Spoed apotheek is onderdeel van de Isala apotheek. U kunt hier dan ook terecht voor spoedmedicatie buiten de openingstijden van uw eigen apotheek. Daarnaast is er een afdeling Klinische farmacie. Die verzorgt uw medicijnen als u opgenomen wordt in het ziekenhuis. Lees meer over de afdeling.

contact

Neem contact op met de Apotheek in Zwolle

Bij de Isala Apotheek en Spoed apotheek kan iedereen terecht. Via contact en locaties vindt u ons adres en openingstijden. U kunt ons bereiken door te bellen, mailen of een bericht te sturen.

Contact en locaties

Veiligheid voorop

In de Isala apotheek staat uw veiligheid voorop. Terwijl u wacht op uw medicijn, zorgen wij er achter de schermen voor dat u de juiste medicatie in de juiste dosering met de juiste instructies krijgt. Bekijk het filmpje.

Spoed apotheek

Heeft u buiten de normale openingstijden van uw eigen apotheek geneesmiddelen nodig? Dan kunt u terecht bij de Spoed apotheek. In deze folder leest u meer over de werkwijze van Isala Spoed apotheek (Isala Zwolle).

Lees verder

Ervaringen