Contact

Over de afdeling

  1. Over de afdeling
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

De Isala apotheek is een openbare apotheek binnen de muren van het ziekenhuis. Dit heet ook wel een 'poliklinische' apotheek. Net als bij een gewone apotheek kunt u bij ons al uw geneesmiddelen voor thuis halen. Zo kunt u na een afspraak op de polikliniek of ontslag uit het ziekenhuis meteen uw recept bij ons inleveren.

Naast medicijnen op recept kunt u bij de Isala apotheek terecht voor deskundig advies over het gebruik van geneesmiddelen en gezondheid in het algemeen. Verder kunt u bij ons ook verband- en hulpmiddelen én zelfzorgmiddelen, zoals hoestdrank of pijnstillers kopen. Iedereen is welkom bij de Isala apotheek: patiënten, bezoekers, medewerkers en omwonenden van het ziekenhuis.

Isala apotheek neemt ook de werkzaamheden over van de voormalige Apotheekpost regio Zwolle onder de noemer Spoed apotheek. U kunt dan voor spoedmedicatie ook bij ons terecht buiten de openingstijden van uw eigen apotheek.