Contact

Bereik uw sportieve doelen

  1. Bereik uw sportieve doelen
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Bent u (top)sporter of sport u graag in uw vrije tijd? Het Isala Beweegcentrum kan u verder helpen in het bereiken van uw sportieve doelen.

Sportkeuringen

Iedere sporter, ongeacht het niveau, is gebaat bij een periodieke sportmedische keuring met een inspanningstest. Tijdens zo’n keuring krijgt u als sporter een beeld van uw algehele lichamelijke conditie en gezondheid. Hart- en longfunctie worden onder diverse inspanningsniveaus getest. De uitkomsten van de test geven onder andere inzicht in de eventuele risico’s van intensieve sportbeoefening voor uw gezondheid. Daarnaast krijgt u als sporter advies over hoe u veilig uw sportniveau kunt verbeteren, zodat u met meer resultaat en vooral ook meer plezier kunt sporten.

Blessurebehandeling

Als u als sporter hinder ondervindt van een blessure, kan een bezoek aan het IBC u inzicht geven in de oorzaak van de klacht en u gericht helpen met het werken aan volledig herstel. In ons multidisciplinaire behandelteam kunnen we u alle expertise bieden die u nodig heeft om snel weer ‘wedstrijdfit’ te worden. Elke twee weken kunt u terecht op onze speciale sportpolikliniek om uw blessure aan het behandelteam voor te leggen.

Soms kan een operatie nodig zijn om uw klacht te verhelpen. Voor de veelvoorkomende klachten rondom de kruisbanden is het programma Knee@work opgezet. Al deze zorg vindt plaats binnen het IBC, snel en efficiënt.

Ervaringen