Contact

Wond expertise centrum

  1. Wond expertise centrum

​Het Wond expertise centrum (WEC) van afdeling Chirurgie is een polikliniek voor patiënten met een wond die gecontroleerd en behandeld moet worden. Heeft u een gecompliceerde wond die gecontroleerd en behandeld moet worden? Dan wordt u doorverwezen naar het WEC.

Uw huisarts of medisch specialist kan u naar dit spreekuur doorverwijzen. Meestal gaat het om chirurgische wonden, dus oncologische, traumatische, orthopedische, vaatchirurgische en plastisch-chirurgische wonden.

Gespecialiseerde wondverpleegkundige

Op het WEC komt u, afhankelijk van de behandeling van uw wond, met twee of drie medewerkers in aanmerking. De gespecialiseerde wondverpleegkundige is uitermate deskundig in de verzorging en behandeling van alle soorten wonden en is op de hoogte van de (nieuwe) ontwikkelingen op het gebied van wondzorg. Zij werkt altijd samen met een doktersassistente en/ of een gipsverbandmeester.

De medewerkers van het WEC werken in principe zelfstandig, maar staan onder toezicht (supervisie) van uw medisch specialist. Zij hebben regelmatig onderling overleg en bespreken de voortgang van uw wond met uw medisch specialist of uw huisarts.

Contact

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de medewerkers van het Wond expertise centrum van afdeling Vaatchirurgie. Bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur via telefoon 088 624 79 10. U kunt ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar WECchirurgie@isala.nl.

Wij hebben een telefonisch spreekuur op werkdagen van 8.30 tot 9.00 uur. 

Ervaringen