Contact

Onze behandelingen

  1. Onze behandelingen

Uw gezicht ziet u dagelijks in de spiegel. Als u problemen heeft met het spiegelbeeld dat u ziet, kunt u een cosmetische behandeling of ingreep overwegen. U kunt hiermee de eerste tekenen van het ouder worden corrigeren of een neus- of oorcorrectie ondergaan.

Ook als u niet tevreden bent over uw lichaam kunt u zich hierdoor erg onzeker gaan voelen. Een cosmetisch ingreep door één van onze plastisch chirurgen kan een mogelijkheid zijn om uw zelfvertrouwen te vergroten. Bij de afdeling Cosmetische chirurgie van de Isala bent u dan aan het goede adres.

Wachtruimte Cosmetische chirurgie

Wij bieden u diverse behandelingen en ingrepen aan. Algemene informatie over deze ingrepen leest u op deze website. Uiteraard wordt tijdens een persoonlijk consult uw persoonlijke situatie besproken en krijgt u een eerlijk en open advies. Wij bespreken graag met u welke mogelijkheden geschikt voor u zijn.

Ogen en gezicht

Borsten en decolleté

Buik en benen

Heeft u belangstelling om een ingreep bij ons te ondergaan, heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Lees hier alles over een consult op de afdeling Cosmetische chirurgie. 

Ervaringen