Contact
Kopbeeld

Cosmetische dermatologie en huidtherapie

  1. Cosmetische dermatologie en huidtherapie

Steeds meer mensen overwegen en ondergaan een kleine verandering aan hun uiterlijk, waardoor ze zich beter in hun vel voelen. Er is veel mogelijk op cosmetisch gebied. De cosmetisch artsen -tevens dermatologen- en huidtherapeuten van Isala Dermatologisch centrum informeren u graag over uw mogelijkheden op basis van uw wens(en). Lees meer over de afdeling.

contact
Neem contact op met Cosmetische dermatologie en huidtherapie

Voor een afspraak met de huidtherapeut heeft u meestal geen verwijsbrief nodig van uw huisarts of specialist.

Contact en locaties

Meer plezier van uw uiterlijk

Steeds meer mensen overwegen kleine veranderingen aan hun uiterlijk. Een behandeling of bescheiden ingreep waaraan ze plezier kunnen beleven. Hoe jong of oud(er) u ook bent, er is veel mogelijk op cosmetisch gebied. Voor al die mogelijkheden is er het Isala Dermatologisch centrum. Een modern, sfeervol centrum waar u terecht kunt voor de beste cosmetische behandelingen.

Lees verder
Huidtherapeute Bergman

Huid-, oedeem- en lasertherapie

Heeft u last van acne, pigmentvlekjes of littekens? Met deze huidproblemen en meer bent u bij de huidtherapeuten van Isala Dermatologisch centrum op de juiste plek.

Lees verder
Gezichtsbehandeling

Gezichten van Cosmetische dermatologie en huidtherapie

‘Het dringt nu af en toe meer door’

‘Het was me nooit opgevallen, dat plekje op m’n oor. En ik heb ook nooit iets gevoeld. Wat dat betreft hoef ik mezelf niet te verwijten dat ik iets heb genegeerd.’ Puur toevallig ontdekte de huisarts van Marijne Timmer de kennelijk wat merkwaardig uitziende moedervlek van 7 millimeter doorsnee, toen ze voor heel iets anders kwam.

Lees meer
Marijne Timmer

Voor specifieke vragen aan een afdeling, ga naar de contactpagina. U kunt ook kijken bij de meestgestelde vragen.