Contact

Cosmetische dermatologie en huidtherapie

  1. Cosmetische dermatologie en huidtherapie
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Steeds meer mensen overwegen en ondergaan een kleine verandering aan hun uiterlijk, waardoor ze zich beter in hun vel voelen. Er is veel mogelijk op cosmetisch gebied. Denk aan het verwijderen van pigmentvlekjes, littekens, acne, fijne lijntjes of behandelingen zoals een laserontharing. De cosmetisch artsen/dermatologen en huidtherapeuten van Isala Dermatologisch centrum in Zwolle informeren u graag over uw mogelijkheden op basis van uw persoonlijke wens(en). Lees meer over de afdeling.

contact

Neem contact op met Cosmetische dermatologie en huidtherapie

Voor een afspraak met de huidtherapeut heeft u meestal geen verwijsbrief nodig van uw huisarts of specialist.

Contact en locaties

Meer plezier van uw uiterlijk

Steeds meer mensen overwegen kleine veranderingen aan hun uiterlijk. Een behandeling of bescheiden ingreep waaraan ze plezier kunnen beleven. Hoe jong of oud(er) u ook bent, er is veel mogelijk op cosmetisch gebied. Voor al die mogelijkheden is er het Isala Dermatologisch centrum. Een modern, sfeervol centrum waar u terecht kunt voor de beste cosmetische behandelingen.

Lees verder

Definitieve ontharing

Nooit meer scheren, harsen of epileren...Laserontharing is een doeltreffende manier voor definitief ontharen in het gezicht of elders op uw lichaam. Zeg vaarwel tegen ongewenste haargroei en maak vandaag nog een afspraak voor laserontharing bij Isala Dermatologisch centrum. Hartelijk welkom!

Lees verder

Gezichten van Cosmetische dermatologie en huidtherapie

Ervaringen

‘Het dringt nu af en toe meer door’

‘Het was me nooit opgevallen, dat plekje op m’n oor. En ik heb ook nooit iets gevoeld. Wat dat betreft hoef ik mezelf niet te verwijten dat ik iets heb genegeerd.’ Puur toevallig ontdekte de huisarts van Marijne Timmer de kennelijk wat merkwaardig uitziende moedervlek van 7 millimeter doorsnee, toen ze voor heel iets anders kwam.

Lees meer
Marijne Timmer

Onze keurmerken