Contact

Contact en locaties

  1. Contact en locaties
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Voor een afspraak met de huidtherapeut heeft u meestal geen verwijsbrief nodig van uw huisarts of specialist.

Isala Zwolle

Gebouw A
Dermatologisch centrum
Dr. Spanjaardweg 29
8025 BT Zwolle
(038) 424 79 52 (bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur)
Routebeschrijving

Intakegesprek

Overweegt u een behandeling? Maak dan eerst een afspraak voor een intakegesprek met een van onze huidtherapeuten. U hoort dan welke behandelingen mogelijk zijn bij uw wens(en), wat de kosten zijn en u ontvangt informatie over de mogelijke behandeling. Na het intakegesprek heeft u een reëel beeld van het te verwachten resultaat. Bovendien nemen we ruim de tijd voor al uw vragen en is ons behandeladvies geheel vrijblijvend, zodat u het thuis in alle rust kunt overdenken.

Afspraak annuleren of verzetten?

Overleg dit tijdig met ons; minimaal 24 uur voor uw afspraak. Komt u niet op het afgesproken tijdstip of informeert u ons niet tijdig, dan zijn wij helaas genoodzaakt kosten hiervoor in rekening te brengen.

Plan een oriënterend gesprek voor een cosmetische behandeling

Cosmetische behandelingen worden steeds vaker toegepast. Het opvullen van lijntjes en rimpels, verminderen van haargroei of het verbeteren van de huidstructuur: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het Dermatologisch centrum biedt een groot aantal behandelingen om het aanzien en de conditie van uw huid te verbeteren. Zodat u, met een beetje hulp van ons, verzorgd ouder kunt worden. Voor cosmetische behandelingen kunt u zelf een afspraak maken voor een oriënterend gesprek in ons centrum. Doorverwijzing door uw (huis)arts is niet nodig. De kosten voor het intakegesprek (50 euro) ontvangt u retour, als u binnen een half jaar een afspraak maakt.

dd-mm-jj


Meerdere opties mogelijk










Meerdere opties mogelijk