Contact

Maak een afspraak

  1. Maak een afspraak
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Voor cosmetische behandelingen kunt u zelf een afspraak maken voor een oriënterend gesprek in ons centrum. Doorverwijzing door uw (huis)arts is dan niet nodig. U kunt onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk telefonisch of per mail contact met u op.

Plan een oriënterend gesprek voor een cosmetische behandeling

Cosmetische behandelingen worden steeds vaker toegepast. Het opvullen van lijntjes en rimpels, verminderen van haargroei of het verbeteren van de huidstructuur: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het Dermatologisch centrum biedt een groot aantal behandelingen om het aanzien en de conditie van uw huid te verbeteren. Zodat u, met een beetje hulp van ons, verzorgd ouder kunt worden. Voor cosmetische behandelingen kunt u zelf een afspraak maken voor een oriënterend gesprek in ons centrum. Doorverwijzing door uw (huis)arts is niet nodig. De kosten voor het intakegesprek (50 euro) ontvangt u retour, als u binnen een half jaar een afspraak maakt.

dd-mm-jj


Meerdere opties mogelijk


Meerdere opties mogelijk