Contact

Over het centrum

  1. Over het centrum

Het Dermatologisch centrum is gevestigd op meerdere locaties: Zwolle, Meppel, Kampen en Steenwijk. Een prettige behandelomgeving voor onze patiënten vinden wij belangrijk. Onze poliklinieken zijn ruim opgezet en voorzien van uitstekende faciliteiten.

Hoogwaardige kwaliteit

Bij al onze behandelingen staan we voor hoogwaardige kwaliteit. In ons centrum zijn elf dermatologen verantwoordelijk voor onderzoek, diagnose en behandeling. Wij geven u deskundige medische zorg en eerlijk advies.

Isala heeft in samenwerking met academische centra een belangrijke functie bij het opleiden van artsen en specialisten. Soms wordt u behandeld door een arts-assistent (in opleiding tot dermatoloog) of door een co-assistent (arts in opleiding). Altijd onder supervisie van een dermatoloog.

Samenwerking met andere specialismen

Het Dermatologisch centrum maakt deel uit van Isala. Wij werken nauw samen met andere specialismen, kunnen u snel doorverwijzen en zo nodig 24-uurszorg verlenen.

Het Dermatologisch centrum is aangesloten bij Ksyos en Stichting TCCN voor teledermatologische zorg. Dit betekent voor patiënten met huidproblemen dat zij in sommige gevallen niet naar de polikliniek in het ziekenhuis hoeven komen, maar terecht kunnen bij hun huisarts. De huisarts wordt dan op afstand ondersteund door de dermatoloog. De huisarts noteert de gegevens, maakt digitale foto’s van het huidprobleem en stuurt deze informatie, via Teledermatologie, naar de dermatoloog. De dermatoloog geeft de huisarts antwoord op de gestelde vragen en adviseert over de diagnose en behandeling. De privacy van de patiënt is uiteraard gewaarborgd.

Het Dermatologisch centrum heeft een regionale samenwerking met de dermatologen van het Deventer Ziekenhuis en Ziekenhuisgroep Twente op vakinhoudelijke visie en waar mogelijk bundeling van expertise.

Huidtherapeutische behandelingen

Onze samenwerkingspartner Laserkliniek Zwolle is gespecialiseerd in diverse huid- en laserbehandelingen. U kunt bij hen terecht voor onder andere laserontharing of voor behandeling van acne, rosacea, couperose, huidverbetering, pigmentvlekken en schimmelnagels.

Door al deze samenwerkingen kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Een prettige gedachte, voor u én voor ons!

Ervaringen