Contact

Diabetescentrum

  1. Diabetescentrum

Het Diabetescentrum van Isala is één van de grootste diabetescentra van Nederland. In ons centrum worden mensen met diabetes van alle leeftijden behandeld. Kinderartsen en internisten werken er naast elkaar.

Omdat we samen met diabetesverpleegkundigen, podotherapeuten en diëtisten op een afdeling werken kunnen we makkelijk overleggen. Zo bieden wij u de juiste zorg op maat en ú heeft uw hele behandelteam op één plek. Lees meer over het centrum.

contact

Neem contact op met het Diabetescentrum

Voor een afspraak in het Diabetescentrum is een verwijzing van uw huisarts of een medisch specialist noodzakelijk.

Contact en locaties

Zorg voor kinderen

Als je jong bent, ben je nog volop in de groei. Juist dan is het extra belangrijk om je diabetes zo goed mogelijk onder controle te krijgen en te houden. Voor nu, maar ook voor later als je volwassen bent zodat bijvoorbeeld je hart en bloedvaten gezond blijven. Isala helpt iedereen met diabetes, van jong tot oud, in het Isala Diabetescentrum. We hebben ook een speciaal kinderdiabetesteam, voor kinderen tussen 0 en 19 jaar.

Lees verder

Diabetes ligt nooit achter je

Als je de diagnose diabetes hebt gekregen kun je dit nooit achter je laten, want het is voor de rest van je leven. Diabetes is één van de meest voorkomende chronische ziekten in Nederland. Ook is het een ziekte waar nog veel misverstanden over zijn.

'Diabetes ligt nooit achter je'

Meer informatie

Folders

Ervaringen

Onze keurmerken