Contact

Uw mening telt

  1. Uw mening telt
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Patiënttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Daarom horen wij graag uw suggesties en ideeën over hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Er zijn diverse mogelijkheden om uw mening met ons te delen.

Via een digitale enquête

U kunt een enquête invullen via een speciale zuil. Deze staat in de gang bij binnenkomst (op de tweede verdieping, naast de zitbank). De zuil heeft een duidelijk beeldscherm, waarop stapsgewijs wordt aangegeven hoe u de enquête kunt invullen.

Via Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland is een initiatief van de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF).  Het biedt een compleet en onafhankelijk overzicht van het zorgaanbod in Nederland. Patiënten kunnen zorgverleners en zorgorganisaties waarderen op de website van Zorgkaart Nederland.

Via Digitaal Fertiliteitscentrum

Patiënten van het Fertiliteitscentrum kunnen (gratis) lid worden van Digitaal Fertiliteitscentrum Isala. Dit is een community van Digitalepoli.nl. Dat is een website van en voor patiënten, mantelzorgers en professionele zorgverleners met als doel om samen een sterk kennisnetwerk te bouwen. In een beschermde omgeving kunt u medepatiënten ontmoeten en ervaringen uitwisselen.

Per mail

Mail uw suggesties en ideeën naar secretariaat.fertiliteit@isala.nl.