Contact

Gynaecologische oncologie

  1. Gynaecologische oncologie
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala. Punt Coronavirus Informatie voor patiënten met kanker

Bij het specialisme gynaecologie kunnen patiënten terecht voor de behandeling van kanker van geslachtsorganen of een erfelijke aanleg daarvoor.  De meest voorkomende zijn: baarmoederhalskanker, baarmoederkanker, schaamlipkanker, eierstok- of eileiderkanker.

Bij een verdenking op gynaecologische kanker, wijst de huisarts u door naar onze polikliniek. Ons toegewijde team zorgt voor uitstekende kwaliteit van zorg volgens de laatste inzichten. Daarnaast werkt Isala samen met Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) voor de behandeling van gynaecologische oncologie. Door deze concentratie van zorg, bieden wij u meer expertise bij de begeleiding en (operatieve) behandelingen. Lees meer over de afdeling.

contact

Neem contact op met Gynaecologische oncologie

Voor een afspraak op de polikliniek Gynaecologie is een verwijzing van uw specialist nodig.

Contact en locaties

‘Ik ga altijd op de stoel van de patiënt zitten’

Na dertig jaar gynaecologie gaat Henk ter Brugge met pensioen. Veel van zijn patiënten zullen hem met lede ogen zien vertrekken. Hij staat bekend als een kundige en zeer toegewijde arts, die het soms niet kan laten op zaterdag nog even langs te gaan bij die ene patiënt. ‘Ik ben er aan toe, maar tegelijkertijd mis ik het vak nu al.’ Samen met zijn opvolger Natascha de Lange blikt hij terug op zijn carrière en kijkt hij vooruit.

Lees verder

Optimale zorg

Tijdens uw ziekenhuisbezoeken ziet u veel verschillende zorgverleners; specialisten, verpleegkundigen en regieverpleegkundigen. Op onze afdeling werken medisch specialisten en verpleegkundigen die vervolgopleidingen en specialisaties hebben gevolgd in de gynaecologische oncologie. Bekijk alle specialisten en medewerkers uit ons team.

Lees verder

Meer informatie

Folders

Ervaringen

Onze keurmerken