Contact

Gynaecologische oncologie

  1. Gynaecologische oncologie

Bij het specialisme gynaecologie kunnen patiënten terecht voor de behandeling van kanker van geslachtsorganen of een erfelijke aanleg daarvoor.  De meest voorkomende zijn: baarmoederhalskanker, baarmoederkanker, schaamlipkanker, eierstok- of eileiderkanker.

Bij een verdenking op gynaecologische kanker, wijst de huisarts u door naar onze polikliniek. Ons toegewijde team zorgt voor uitstekende kwaliteit van zorg volgens de laatste inzichten. Daarnaast werkt Isala samen met Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) voor de behandeling van gynaecologische oncologie. Door deze concentratie van zorg, bieden wij u meer expertise bij de begeleiding en (operatieve) behandelingen. Lees meer over de afdeling.

contact

Neem contact op met Gynaecologische oncologie

Voor een afspraak op de polikliniek Gynaecologie is een verwijzing van uw specialist nodig.

Contact en locaties

‘Onderzoek helpt ons behandelingen te verbeteren’

Natascha de Lange en Arnold-Jan Krüse zijn beiden gynaecologisch oncoloog in Isala. In dit artikel vertellen ze over de nieuwe ontwikkelingen en onderzoeken die er zijn om de behandelingen bij vrouwen met een vorm van gynaecologische kanker te verbeteren.

Lees meer

Optimale zorg

Tijdens uw ziekenhuisbezoeken ziet u veel verschillende zorgverleners; specialisten, verpleegkundigen en regieverpleegkundigen. Op onze afdeling werken medisch specialisten en verpleegkundigen die vervolgopleidingen en specialisaties hebben gevolgd in de gynaecologische oncologie. Bekijk alle specialisten en medewerkers uit ons team.

Lees verder

Meer informatie

Folders

Ervaringen

Onze keurmerken