Contact
Kopbeeld

Meestgestelde vragen

  1. Meestgestelde vragen

Heeft u een vraag? Wellicht vindt u het antwoord al in deze lijst met meestgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Handtherapie.

Hoe wordt de handtherapie vergoed?
Voor een afspraak bij de afdeling Handtherapie heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts, medisch specialist of bedrijfsarts. Het is ook mogelijk om zonder verwijzing een afspraak te maken in het kader van direct toegankelijkheid fysiotherapie. Als u voor behandeling komt na uw ingreep of bezoek aan specialist of huisarts dan wordt de behandeling vergoed. Het betreft ziekenhuiszorg die volledig wordt vergoed. Als u eenmalig naar de handtherapie komt dan wordt de behandeling als enkelvoudige fysiotherapie of enkelvoudige ergotherapie in rekening gebracht.

De ziekenhuizen en zorgverzekeraars hebben een website samengesteld over het betalen van uw ziekenhuiszorg. Op de pagina Prijzen en facturen leest u meer over eigen risico, vergoeding van uw zorg en kostenberekening door uw ziekenhuis.

Hoe lang duurt de behandeling?
Afhankelijk van de operatie, uw aandoening of letsel komt u hiervoor één of enkele keren per week op onze speciale afdeling Handtherapie.

Is er een wachtlijst?
Nee, wij hebben in principe geen wachtlijst omdat de behandelingen die na een ingreep plaatsvinden, heel vaak direct moeten starten.

Voor specifieke vragen aan een afdeling, ga naar de contactpagina. U kunt ook kijken bij de meestgestelde vragen.