Contact

Heupcentrum

  1. Heupcentrum
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

In het Heupcentrum staat alles in het teken van het oplossen van uw heupprobleem. Vaak is een kunstheup daarvoor een goede keuze, maar niet altijd. Daarom bekijkt u eerst samen met uw arts wat voor u de juiste behandeling is. Welke klachten heeft u? Wat doet u in uw dagelijks leven? Hoe is uw algehele gezondheid?

Al onze specialisten en medewerkers focussen zich in ons Heupcentrum alleen op het geven van de beste heupzorg. Isala Heupcentrum is dan ook één van de grootste heupzorgaanbieders van Nederland.

Iedereen kan terecht

In ons Heupcentrum kan iedereen terecht. Dus ook als u onderliggende gezondheidsproblemen heeft of overgewicht, bent u welkom. Dat klinkt misschien als heel normaal, maar dat is het niet. We zijn hierin uniek. Veel zelfstandige klinieken kunnen deze complexere zorg niet bieden. Zij opereren uitsluitend patiënten die geen andere gezondheidsproblemen hebben en geen overgewicht.

Ervaring van een groot ziekenhuis

In ons Heupcentrum is dus veel kennis en kunde aanwezig. Dit levert ook voordeel op voor ongecompliceerde patiënten. Mocht er namelijk toch een complicatie optreden, dan weten wij door onze ruime ervaring en specialistische kennis precies wat we moeten doen. Ons Heupcentrum biedt u dus de voordelen van een kleinschalig, specialistisch centrum mét de kennis en ervaring van een groot ziekenhuis als vangnet.

Nu al goed, straks nog beter

De thuisbasis van ons Heupcentrum is Isala Meppel. Hier vinden in onze goed uitgeruste operatiekamers de meeste heupoperaties plaats. Pluspunten van ons Heupcentrum in Meppel zijn de kleinschaligheid, de persoonlijke aandacht van betrokken medewerkers en de goede bereikbaarheid. En in 2022 wordt het allemaal nog mooier ...

In 2022 nemen we ons nieuwe ziekenhuisgebouw in gebruik. Op dit moment wordt er volop gebouwd. Wilt u alvast een kijkje nemen? U kunt de bouw volgen op onze website.

Nieuw gebouw Isala Meppel

Nieuw ziekenhuisgebouw in Meppel

Wij werken aan deze website

We werken er op het moment aan om de website van het Heupcentrum beschikbaar te maken. U vindt hier dan een volledig overzicht van alle zorg die wij bieden.

Ervaringen