Contact

Heupcentrum

  1. Heupcentrum

Isala Heupcentrum. Weer genieten van bewegen.

‘Ik kan weer zonder pijn fietsen’. ‘Op mijn werk neem ik weer de trap in plaats van de lift’. ‘Laatst ben ik met mijn kleindochter een hele dag op stap geweest zonder pijn in mijn heup’. Dit soort verhalen horen onze heupchirurgen dagelijks van mensen die in ons Heupcentrum een heupoperatie ondergingen. Een kunstheup helpt hen weer pijnvrij te bewegen.

880
totale heupprotheses in 2023

Isala Heupcentrum is één van de grootste heupzorgaanbieders van Nederland.

6
weken na het eerste polibezoek een operatie

Bij ons bent u snel aan de beurt én op de been

contact

Neem contact op met het Isala Heupcentrum

Heeft u vragen over een heupoperatie of wilt u een afspraak maken met één van onze orthopeden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contact en locaties

De juiste behandeling voor u

Vaak is een kunstheup een goede keuze, maar niet altijd. Samen met uw arts bespreekt u wat voor u de juiste behandeling is. Welke klachten heeft u? Wat doet u in uw dagelijks leven? Hoe is uw algehele gezondheid? In het Heupcentrum staat alles in het teken van het oplossen van uw heupprobleem.

Onze aanpak

Wij staan voor de beste heupzorg

Al onze medewerkers en artsen focussen zich elke dag alleen op het geven van de beste heupzorg. Want pas als je dingen heel vaak doet, word je er heel goed in. In ons Heupcentrum kan iedereen terecht. Dus ook als u onderliggende gezondheidsproblemen heeft of overgewicht.

Over het Heupcentrum

Ervaringen

‘Ik fiets gerust tochten van zo’n twee uur en wandel veel’

Zo’n vijf jaar geleden stond Annet Aarendonk-Sloot nog één of twee keer per week op de tennisbaan. Maar steeds vaker had ze na een partijtje tennis ’s avonds zo’n pijn in haar linkerbeen dat ze niet wist hoe ze hem moest neerleggen. Ze hakte in overleg met haar arts de knoop door en ging voor een heupprothese.

Lees meer
Mw. Aarendonk

‘We hadden een bed in de woonkamer geregeld, maar dat was helemaal niet nodig’

Van een sportieve man die graag hardliep en floot bij de voetbalwedstrijden van zijn kinderen veranderde Jan Kiers rond zijn 48e in een man voor wie een blokje om al te ver was. De oorzaak? Slijtage in zijn linkerheup. Na wikken en wegen besloot hij in overleg met zijn orthopeed te gaan voor een heupprothese. ‘Ik heb nu alleen maar spijt dat ik het niet eerder heb gedaan.’

Lees meer
Dhr. Kiers

‘Ik kan weer op de solex stappen’

Jarenlang werkte de nu 57-jarige Rene Plat in de bouw. Het leverde hem flinke slijtage aan zijn linkerknie en -heup op. ‘Nu mag je door alle arbo-regels niet zwaarder tillen dan 20 kilo, maar destijds sjouwde je nog gewoon met loodzware zakken tig trappen op.’ Anderhalf jaar geleden koos Rene in overleg met zijn orthopeed voor een heupprothese.  

Lees meer
Dhr. Plat met solex