Contact

Contact en locaties

  1. Contact en locaties
Punt Coronavirus (COVID-19) Hier vindt u belangrijke informatie over uw afspraak, onderzoek of behandeling.

Voor een afspraak is een verwijzing nodig. Over het algemeen wordt u voor een onderzoek op de afdeling Nucleaire geneeskunde doorverwezen door een specialist. Dit kan bijvoorbeeld een internist, cardioloog, orthopeed, chirurg, uroloog of longarts zijn. Een enkele keer vindt ook verwijzing via de huisarts plaats. De afdeling Nucleaire geneeskunde van Isala heeft een regionale functie, dus u kunt ook door een specialist vanuit een ander ziekenhuis naar onze afdeling worden verwezen.

Bent u doorverwezen of heeft u een vervolgafspraak? Dan wordt u door ons gebeld voor het maken van een afspraak. Ook wanneer uw afspraak eerder is uitgesteld. Om goed bereikbaar te blijven, vragen we u om ons alleen in geval van spoed te bellen. De arts bepaalt op basis van medische noodzaak welke patiënten (als eerste) naar het ziekenhuis moeten komen en welke patiënten een telefonische afspraak krijgen.

Isala Zwolle

Hoofdgebouw (V3.1)
Nucleaire geneeskunde
Dr. Van Heesweg 2
8025 AB Zwolle
t (038) 424 52 38 (bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur)
Routebeschrijving

Isala Diaconessenhuis Meppel

Routenummer 88
Nucleaire geneeskunde
Hoogeveenseweg 38
7943 KA Meppel
t (0522) 23 30 40 (bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur)
Routebeschrijving

Wat neemt u mee?

Voor uw bezoek aan de afdeling Nucleaire geneeskunde heeft u een patiëntensticker en een geldig identiteitsbewijs nodig. Lees er meer over bij 'Afspraak op de polikliniek’.