Contact

IntermeZZo

  1. IntermeZZo

IntermeZZo, is het centrum voor mensen met en na kanker, hun naasten en nabestaanden. IntermeZZo steunt mensen de regie op het leven waarin kanker een rol speelt, te hervinden.

Professionals in het ziekenhuis zorgen voor medische begeleiding van ziekte, behandeling en herstel. IntermeZZo biedt steun op de gebieden: omgaan met kanker, ontmoeting & relatie, ontspanning & welbevinden en terugkeer in de samenleving. Doel is de regie op het leven mét en na kanker te hervinden. Naasten zijn daarbij heel belangrijk. Hoe beter zij begrijpen wat er speelt, hoe beter zij u kunnen steunen. 

In de huiskamer en bij activiteiten kunt u andere gasten ontmoeten. U kunt gedurende en na uw ziekteproces in onze gezellige huiskamer terecht voor een kop koffie of thee en een luisterend oor en een goed gesprek. De gastvrouwen en gastheren zijn er voor u. Ze kunnen u informeren over de mogelijkheden en samen met u onderzoeken welke activiteiten voor u passend zijn. Ook voor professionele begeleidings- en nazorggesprekken kunt u bij IntermeZZo terecht.

KindermeZZo is er voor kinderen die opgroeien in een omgeving waar kanker dichtbij is. Voor de ouders zijn er ontmoetingsmomenten en gezinscoachingsgesprekken.

Heeft u vragen of problemen?
U bereikt IntermeZZo op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur via telefoonnummer (088) 624 6088.

Meer informatie over IntermeZZo en het aanbod.

Podcast “Over leven met kanker”

Luister naar de podcast van IntermeZZo. Hierin delen betrokken mensen hun kennis als professional of hun eigen ervaring met de ziekte. Hoe ga je om met kanker in je leven? Wat of wie kan je daarbij steunen? In de gesprekken komen deze vragen, en nog veel meer, aan bod. 

Ervaringen