Contact

Nazorgcentrum IntermeZZo

  1. Nazorgcentrum IntermeZZo
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

IntermeZZo, is het nazorgcentrum voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. IntermeZZo steunt mensen de regie op het leven waarin kanker een rol speelt, te hervinden.

IntermeZZo weer open voor steun aan kankerpatiënten en naasten

Nazorgcentrum IntermeZZo kan mensen met kanker en hun naasten weer face-to-face ondersteunen. Voor een gesprek kunt u een afspraak maken of tevoren even bellen met de boodschap: ik wil graag nu komen.
Zo blijft het aantal bezoekers op locatie goed in beeld. Er is voldoende ruimte om onderling goed afstand te houden.

Gastvrouwen en gastheren ontvangen de gasten één-op-één. Groepsactiviteiten en gespreksgroepen staan nog on hold. Ook de ontspannende 1:1 behandelingen kunnen weer geboden worden: allerlei soorten massages en schoonheidsspecialiste. U kunt bellen voor een afspraak (038) 424 6088. Op de website van IntermeZZo vindt u het complete aanbod: www.intermezzo-zwolle.nl.

Uiteraard gelden alle coronamaatregelen en wordt er veel en grondig schoongemaakt.

Heeft u vragen of problemen?
U bereikt IntermeZZo op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur via telefoonnummer (038) 424 6088.

Professionals in het ziekenhuis zorgen voor medische begeleiding van ziekte, behandeling en herstel. IntermeZZo biedt steun op de gebieden: omgaan met kanker, ontmoeting & relatie, ontspanning & welbevinden en terugkeer in de samenleving. Doel is de regie op het leven mét en na kanker te hervinden. Naasten zijn daarbij heel belangrijk. Hoe beter zij begrijpen wat er speelt, hoe beter zij u kunnen steunen.

In de huiskamer en bij activiteiten kunt u andere gasten ontmoeten. U kunt gedurende en na uw ziekteproces in onze gezellige huiskamer terecht voor een kop koffie of thee en een luisterend oor en een goed gesprek. De gastvrouwen en gastheren zijn er voor u. Ze kunnen u informeren over de mogelijkheden en samen met u onderzoeken welke activiteiten voor u passend zijn. Ook voor professionele begeleidings- en nazorggesprekken kunt u bij IntermeZZo terecht.

KindermeZZo is er voor kinderen die opgroeien in een omgeving waar kanker dichtbij is. Voor de ouders zijn er ontmoetingsmomenten en gezinscoachingsgesprekken.

Meer informatie over IntermeZZo en het aanbod.

Ervaringen