Contact
Kopbeeld

Nazorgcentrum IntermeZZo

  1. Nazorgcentrum IntermeZZo

IntermeZZo, het nazorgcentrum tussen huis en ziekenhuis, is een ontmoetingsplek voor volwassenen en kinderen met kanker, hun familieleden, vrienden en mantelzorgers. IntermeZZo helpt u de regie op het leven met kanker te hervinden.

Professionals in het ziekenhuis zorgen voor alle medische begeleiding van ziekte, behandeling en herstel. IntermeZZo geeft aanvullend informatie en voorlichting. Vaak in samenwerking met professionals. Goed begrijpen wat de gevolgen van kanker zijn en hoe u daarmee kunt omgaan, helpt u de regie op het leven te hervinden. Naasten, zoals partner, kinderen, ouders, vrienden en collega’s, zijn belangrijk. Hoe beter zij begrijpen wat er speelt, hoe beter zij u kunnen steunen.

Ook zijn er verschillende workshops en cursussen ter ondersteuning. IntermeZZo biedt allerlei activiteiten ter  ontspanning, individueel of samen met anderen. 

In de huiskamer en bij activiteiten kunt u andere gasten ontmoeten. U kunt gedurende en na uw ziekteproces in onze gezellige huiskamer terecht voor een kop koffie of thee en een luisterend oor. De gastvrouwen zijn er voor u. Ze kunnen u vertellen over de informatiebijeenkomsten en activiteiten. Ook voor deskundige begeleidings- en nazorggesprekken kunt u bij IntermeZZo terecht.

Meer informatie over IntermeZZo en het aanbod.

Voor specifieke vragen aan een afdeling, ga naar de contactpagina. U kunt ook kijken bij de meestgestelde vragen.