Contact

Nazorgcentrum IntermeZZo

  1. Nazorgcentrum IntermeZZo
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

IntermeZZo, is het nazorgcentrum voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. IntermeZZo steunt mensen de regie op het leven waarin kanker een rol speelt, te hervinden.

Let op
In navolging van landelijke maatregelen, is Nazorgcentrum IntermeZZo weer geopend voor gasten die géén Covid-19-verschijnselen hebben. Er wordt gewerkt volgens strikt protocol, met uitvraag bij binnenkomst. Zo blijft IntermeZZo coronavrij en coronaproof. De verschillende activiteiten en ontspannende behandelingen vinden, soms op kleine schaal of met extra beschermende maatregelen, weer plaats. Ook is spontane inloop weer mogelijk. Veranderingen worden gecommuniceerd via de website (www.intermezzo-zwolle.nl) en Facebook.
Heeft u vragen of problemen?
U bereikt IntermeZZo op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur via telefoonnummer (038) 424 6088.

Professionals in het ziekenhuis zorgen voor medische begeleiding van ziekte, behandeling en herstel. IntermeZZo biedt steun op de gebieden: omgaan met kanker, ontmoeting & relatie, ontspanning & welbevinden en terugkeer in de samenleving. Doel is de regie op het leven mét en na kanker te hervinden. Naasten zijn daarbij heel belangrijk. Hoe beter zij begrijpen wat er speelt, hoe beter zij u kunnen steunen.

In de huiskamer en bij activiteiten kunt u andere gasten ontmoeten. U kunt gedurende en na uw ziekteproces in onze gezellige huiskamer terecht voor een kop koffie of thee en een luisterend oor en een goed gesprek. De gastvrouwen en gastheren zijn er voor u. Ze kunnen u informeren over de mogelijkheden en samen met u onderzoeken welke activiteiten voor u passend zijn. Ook voor professionele begeleidings- en nazorggesprekken kunt u bij IntermeZZo terecht.

KindermeZZo is er voor kinderen die opgroeien in een omgeving waar kanker dichtbij is. Voor de ouders zijn er ontmoetingsmomenten en gezinscoachingsgesprekken.

Meer informatie over IntermeZZo en het aanbod.