Contact
Kopbeeld

Topzorg in Isala Oncologisch centrum

  1. Topzorg in Isala Oncologisch centrum

Isala Oncologisch centrum is niet zozeer een locatie waar mensen met kanker tijdens hun behandeling daadwerkelijk komen. Het is eerder een samenwerkingsverband van specialisten, poliklinieken en verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Door krachten te bundelen kan Isala de complexe multidisciplinaire zorg voor kankerpatiënten waarborgen.

Gedurende een behandeling worden alle processen gestroomlijnd en zoveel mogelijk afgestemd op de behoeften van een patiënt. Per proces worden eisen gesteld aan kwaliteit en snelheid. Om de kwaliteit van zorg zo hoog mogelijk te houden, wordt de kwaliteit en snelheid van processen continu gemeten en gecontroleerd.

Snelle diagnostiek

Wanneer het vermoeden bestaat dat u kanker heeft, is het prettig zo snel mogelijk te weten waar u aan toe bent. Ons doel is een spoedige geruststelling voor wie dit mogelijk is en zorgvuldig onderzoek en een vlotte start van de behandeling voor wie dit noodzakelijk is. Zo kunt u in geval van borstkanker of bijvoorbeeld een tumor aan de maag, darm of lever ‘s avonds naar huis met een (voorlopige) diagnose en vaak een behandelplan of afspraken voor een vervolg van het diagnostisch traject.

Voor specifieke vragen aan een afdeling, ga naar de contactpagina. U kunt ook kijken bij de meestgestelde vragen.