Contact

Verwijzers

  1. Verwijzers
Coronavirus Isala neemt maatregelen tegen het coronavirus (COVID-19)

Een goede relatie met onze partners, dat vinden wij belangrijk. Bent u verwijzer? Op deze pagina's vindt u informatie die uw contact met ons ziekenhuis makkelijk maakt.

Diagnostiek

U kunt bij Isala terecht voor een breed scala aan (eerstelijns)diagnostisch onderzoek. U kunt diagnostiek bij ons aanvragen. Op basis van de uitslag van het aangevraagde onderzoek kan de specialist een diagnose stellen of u als arts helpen bij het stellen van een diagnose.

Zorgportalen

Om zorgtrajecten efficiënt te laten verlopen en het verwijsproces te ondersteunen, werken wij met de digitale verwijs- en aanvraagapplicatie ZorgDomein. Om de samenwerking tussen de eerste-, tweede- en derdelijnszorg te optimaliseren maken we gebruik van het zorgverlenersportaal. Via dit portaal heeft u als verwijzer inzage in het dossier van uw patiënt.

Contact

Neem gerust contact op met Nienke van Vliet, contactpersoon eerstelijn, als u kansen ziet om de samenwerking met Isala te verbeteren, of als u problemen ondervindt bij uw contacten met het ziekenhuis. Nienke overlegt met betrokken specialisten en/of afdelingen en koppelt de uitkomst terug naar u en uw collega’s.

Specialisten van Isala

De gezichten van Isala

Kent u onze specialisten en medewerkers? U vindt ons allemaal in het overzicht van Specialisten en medewerkers.

Prikposten

Uw patiënten kunnen in de regio Zwolle en Meppel terecht bij een groot aantal prikposten. Zie de locatiekaart voor een prikpost bij u in de buurt.

Spuiten om bloed te prikken