ISALA

Publieksacademie 31 oktober: Nieuwe ontwikkelingen bij borstkanker

​In Isala komen jaarlijks ongeveer 1.700 vrouwen op de Mammapolikliniek voor onderzoek naar een afwijking in de borst. Daarvan krijgen ongeveer 450 vrouwen de diagnose borstkanker of het voorstadium van borstkanker. Chirurg-oncoloog Eva Noorda en radiotherapeut-oncoloog Ellen Roeloffzen: ‘De ontwikkelingen van borstkankerzorg gaan heel snel en de behandelmogelijkheden kunnen voor iedere patiënt anders zijn. Om behandeling op maat en volgens de laatste inzichten mogelijk te maken, zetten we ons dagelijks in met ons toegewijde multidisciplinaire team.’ Meer hierover tijdens de Publieksacademie op 31 oktober. Meer informatie: www.isalapublieksacademie.nl.

De lezing start om 19.30 uur in Rabo Theater De Meenthe, Stationsplein 1 in Steenwijk. Inloop vanaf 19.00 uur. Iedereen is van harte welkom. Gratis plaatsbewijzen reserveren kan online via www.demeenthe.nl of de theaterkassa (0521) 51 40 04.

Sprekers

De sprekers op deze avond zijn chirurg-oncoloog Eva Noorda en radiotherapeut-oncoloog Ellen Roeloffzen. Beide werken in Isala Oncologisch centrum en zijn in de dagelijkse praktijk betrokken bij zorg rondom borstkanker. Tijdens de lezing blikken de sprekers terug op de borstkankerzorg een aantal jaren geleden en geven zij inzicht in de huidige borstkankerzorg.
In de lobby staan vertegenwoordigers van nazorgcentrum IntermeZZo en Borstkankervereniging Nederland.

  

Publieksacademie

Artsen en medewerkers van Isala verzorgen onder de noemer Isala Publieksacademie laagdrempelige lezingen over zorgontwikkelingen, innovaties en onderzoek. De lezingen zijn gratis toegankelijk en geschikt voor iedereen. In de pauze is er gelegenheid om de sprekers of andere medewerkers van het ziekenhuis te ontmoeten. Partners die de Isala Publieksacademie ondersteunen zijn: Rabo Theater De Meenthe, Steenwijker Courant en Meppeler Courant.
Meer informatie: www.isalapublieksacademie.nl.